5 Ocak 2014 Pazar

Rızık ve Maddi Bolluk İçin Okunacak Dualar

Kırk gece yatsıdan sonra 1002 defa aşağıda yazılı duayı okuyan kimseye rızık kapıları açılır ve büyük bir servet verir.

Bismillahirrahmanirrahıym kul hüvellahu ehad allahus samed akşin akşin makşin makşin şelşeliın şelşeliın şel`ubin şel`ubin ecib ya eba hamidil hindiyyi ve tevekkel bi celbi nefekati minel ğaybi bi hakkı lem yelid ve lem yuled ve lem yekün lehü küfüven ehad.

BORÇLARDAN KURTULMAK İÇİN OKUNUCAK DUA:
Resulüllah (s.a.v) Hz. leri buyurdularki: borçdan dolayı sıkınyı çekenlerşu aşağıdaki duayı tavsiye ederdi.
Allahümme ağniki bi halalike en haramike ve bi taatike an ma’sıyatike ve bi fadlıke ammen sivak.
GECİM SIKINTISINA KARŞI OKUYACAĞIMIZ DUALAR:
Sevgili Peygamberimiz kim, gecim sıkıntısından dolayı, Citti sıkıntılara düşerse şu duadan daha tesirli dua etmenin başka yolu yoktur diye buyurdu:
Bismillahi ala mali ve nefsi ve dini Allahümme raddını bi kadaike ve barik li fi ma kadderte li hatta la ühıbbü ta’cile ma ahharte ve la te’hıyra ma accelte ve inneke ala külli şey’in kadir.
Her hangi bir kimse yukarıda yazılı olan duayı Cuma namazından donra okumayı alışkanlık haline getirirse Allah (c.c) Hz leri okuyan kimseye zenginlik nasip eder. bu duaya aşağıda yazacağımız duayı eklemeyi unutmayın..
EVİNİZİN İŞİNİZİN BEREKETLENMESİ İÇİN OKUNUCAK ALLAH (c.c) İsimleri
Allahümme ya hamiydü ya mübdiü ya müıydü ya rahıymü ya vedudü. Ekfini bi helalike an haramike ve bi taatike an ma’sıyetike ve ağnini bi fadlıke ammen sivak.
Sevgili, Mehmet Emin, Hocam buyurduki, eğer maddi sıkıntılara düşerseniz her gün bu mubarek isimleri okumayı kendinize alışkanlık haline getirin, o zaman Allah (c.c) izni ile tüm maddi sıkıntılarınızdan kurtulacaksınız.

5 yorum:

  1. Hocam ben ailecek kaza yaptım herşeyim kaybettim herşeyim ipotekli birtürlü kurtulamadım Allah rızası için bende hangi devamlı duayı okuycam

    YanıtlaSil
  2. Çıkiş yolu arıyorum kredilerden kurtulmak istiyorum

    YanıtlaSil
  3. Hocam şu an işim yok çok borçluyum hangi duayı devamlı okunan lazım

    YanıtlaSil
  4. Sevgili kardeşlerim

    Tüm dertler sıkıntılar RABBİMİN bizleri kendisine yonelmemiz için kıldığı bir vesile sebeptir...Amaç gaye yanlız ALLAHA layık kul olabilmek çabasıdır...aynı imtihanlari tüm yaratılmışlar gibi yaşadın yaşamaya devam ediyorum Elhamdülillah...Ben de hergün internette dua araştırıp bulduğum her duayı okurken karşıma RABBİMİN nasip etmesiyle çıkan bir site çok şükür herşeyimi değiştirdi....RABBİM bu fani dünyada olmamızın gayesini idrak ettirdi...huzur inşirah nasip etti...uveysilik zikri ile hergün sabah akşam RABBİM kendisini anmami nasip ettiler....bu yol Hak yolu...mutlaka incelemenizi tavsiye ederim....GAYRET BİZDEN HİKMET ALLAHTAN...

    www.veyselkarane.com

    İnternete üveyslik zikrini arastirirsaniz mutlaka karşınıza çıkar...

    Hergün mutlaka abdestli olarak...
    Sabahın aydınlığında ve gecenin karanlığında 2 defa...

    Euzubesmele
    100 tövbe estağfurullah
    En az 100 Salavati Şerife
    başlarında besmele ile 11 İhlas 1 Fatiha
    Okuduğumuz sürelerin sevabını ve Salavati Şerife leri başta sevgili Peygamberimize Aline ashabına ehlibeytine sevdiklerine dilediğiniz gibi hediyerinizi uzatın..
    1 Euzubesmele
    En az 100 Kelime-i Tevhid(La ilahe illallah)

    YanıtlaSil
  5. Bende kime ne versem alamiyom hocam islerim hep tersine gidiyo birine borc bile vers3m param gelmiyo ne yapmaliyim hangi duayi okusam

    YanıtlaSil